Azza

meer dan alleen foto's plakken

Workshops

Zoekt u een origineel kinderfeestje, vrijgezellenfeestje, personeelsfeestje, een cadeau of wilt u gewoon een gezellige creatieve avond, dan bent u hier aan het juiste adres.

De mogelijkheden voor het volgen van een workshop zijn divers, zo kunt u bij mij thuis komen maar ook in uw eigen vertrouwde omgeving blijven. Bel gerust om voor u de beste mogelijkheid te vinden. De workshops bij u thuis geef ik vanaf minimaal 6 personen. Bent u niet in de gelegenheid om thuis een workshop te organiseren dan bent u van harte welkom bij mij thuis in Drachten. Bij mij thuis zou u in principe ook alleen langs mogen komen. Het plannen van een workshop gaat altijd in overleg met u. Voor alle workshops geldt dat u alleen maar een setje eigen foto’s mee hoeft te nemen, het albumblad is inbegrepen. Al het overige materiaal is vrij te gebruiken en nadien eventueel te bestellen.

Voor workshops bij u thuis vraag ik vanaf 40 km enkele reis een kleine bijdrage in de brandstofkosten. Per stap van 25 km boven de 40 km zal dit € 1,50 p.p. zijn. Km’s worden gerekend vanaf postcode 9201 BT.